četvrtak, 4. travnja 2013.

MOJA MODNA "HOĆU TO" LISTA




Konačno sunce! Konačno! Toliko sam ga željna da mi ne smeta što je zubato.

Prva stvar na koju ŽMK moje vrste pomisli čim vidi sunce u proljeće su roba i ormari (osim cvijeća, leptira i vage).

Da sad ne kvarimo raspoloženje kućanskim poslovima i dijetama, već želim sa Vama podijeliti svoju sunčanu inspiraciju.




Ja  kao velika obožavateljica boja i haljina volim ženstveno oblačenje i detalje. Sretna sam kad ne moram razmišljati o spolu osobe koju sretnem, tj kad se vidi iz aviona da cestom hoda žena, a ne mutant.




Haljine pristaju i mršavim i krupnijim pojedinkama ženske vrste tako da nemate izgovor da ih ne nosite osim ako se u njima zbilja ne osjećate dobro.



Za nositi haljine treba imati stav „boli me briga za sve, ja sam žensko“ i dati si truda i volje za nositi ih. A to zbilja nije teško jer su iznimno praktične. Ono što trebate znati je odabrati pravi model, duljinu i vratni izrez koji vam pristaje. Meni kao ženi sa oblinama i ne baš idealnom težinom pristaju veći vratni izrezi, strukirana A linija, duljine do koljena i duže.

Podijeliti ću sa Vama par modela za koje si moram naći odgovarajući materijal i pravac šnajderica. A materijala danas barem ima. Ja cijenim one pamučne, likraste, malo rastezljive materijale zbog toga što su se pokazali nosivi u svim situacijama.



Nekoliko haljina u raznim bojama i dužinama mogu Vas doslovno obući za cijelo ljeto, veći dio proljeća i jeseni. Uz popratni accessorize možete uvijek biti neponovljivo zanimljivi i unikatni. 



I ne morate se bojati detalja, jer oni su jako bitni. Naušnice, ogrlica ili big size prsten mogu zaokružiti cjelokupnu vašu pojavu. Sad, o ukusima se ne raspravlja. Što god da stavili na sebe nosite to dostojanstveno, uspravnog držanja i ono najbitnije- sa osmijehom na licu. Uživajte u svakom danu jer niti jedan od njih se neće ponoviti!!!!

4 komentara:

  1. Kako divan odabir! Sve bih nosila! Mica Kuharica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tak sam si i mislila. Drago mi je da ti se sviđa! :lux:

      Izbriši
  2. meni se jako sviđaju ove haljine i mislim da bi ti baš dobro stajale! jesi dala već što na šivanje? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! Još uvijek razmišljam kome da ih dam šivat.:rofl:

      Izbriši