utorak, 22. studenoga 2011.

O SREĆI

 Puno srce ljubavi, dobro zdravlje, veselje djece, toplo jelo na stolu, dom u kojem volimo biti, vrijeme koje ispunjavamo onime što volimo, kad smo blizu svojih najmilijih, kad pomažemo drugima, lijepa riječ i zagrljaj.
Životni sat svakim danom otkucava. Želim Vam da uvijek pratite svoje srce i usrećujete druge ljude.Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnima najviše drugih ljudi. Zato podignite tu slušalicu, nazovite baku, djeda, prijatelje koje niste dugo vidjeli, napišite dragoj osobi pismo, pomognite starici donijeti vrećicu iz trgovine, posjetite susjeda i iznenadite ga kolačem, ostavite na trenutak lajkove i fb, živite malo RL.

2 komentara:

  1. Izgleda da smo zaboravili što je sreća i jurcamo za nekim drugim, totalno nebitnim stvarima. Tvoj post bi trebao biti svima podsjetnik što je prava sreća.

    OdgovoriIzbriši
  2. ono što sam ja naučila dosad jest da se ne isplati predugo ljutiti na nekoga kog volimo. da nam je danas zadnji dan, vjerovatno bi većina nas riješila nesređene odnose s bitnim ljudima. zašto to ne učiniti odmah?

    OdgovoriIzbriši